MOBILNE EKIPE NA TERENU: Akcija Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine

Lj.P.

04. 01. 2024. u 15:00

MOBILNE ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine naredne nedelje biće na terenu i prikupljati dragocenu tečnost od dobrovoljnih davalaca.

МОБИЛНЕ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Акција Завода за трансфузију крви Војводине

Crveni krst u Požarevcu

U ponedeljak, 8. januara, priliku da pokažu humanost imaće meštani Gajdobre, a mobilna ekipa biće u Biblioteci od 8 do 10 sati, u Gložanu u Domu kulture od 11 do 13 časova i u Vrbasu u Crvenom krstu od 8 do 11 sati.

Narednog dana, u utorak, 9. januara, krv će moći da doniraju meštani Sivca, a mobila ekipa biće u Mesnoj zajednici od 8.30 do 11 sati, u Vršcu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati i u Sremskim Karlovcima u Eko centru Radulovački od 9 do 11 sati.

Sutradan, u sredu 10. januara, mobilne ekipe biće u Pančevu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Bačkoj Palanci u Crvenom krstu od 8 do 12 i od 14 do 18 časova, a u Novom Sadu krv će donirati zaposleni u sudu od 8 do 12 sati.

U četvrtak, 11. januara, krv će moći da doniraju dobrovoljni davaoci u Somboru, a mobilne ekipe biće u Crvenom krstu od 9 do 13 sati, u Inđiji u Domu zdravlja od 8 do 11 sati, u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 sati i u Zrenjaninu u Mesnoj zajednici Bagljaš od 8 do 12 sati.

U petak, 12. januara, mobilna ekipa biće u Kuli u Crvenom krstu od 15.30 do 18 časova, a u Novom Sadu u Institutu za javno zdravlje Vojvodine od 9 do 11 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!