LEKARI PO PRAZNIČNOM RASPOREDU: Dežurstva „Doma zdravlja“ u Novom Sadu

S. B.

13. 02. 2024. u 14:51

POVODOM obeležavanja Dana državnosti, u četvrtak i petak, 15. i 16. februara, sve službe Doma zdravlja “Novi Sad” radiće po prazničnom rasporedu.

ЛЕКАРИ ПО ПРАЗНИЧНОМ РАСПОРЕДУ: Дежурства „Дома здравља“ у Новом Саду

N.Karlić

Tako će Služba opšte medicine, Služba za zdravstvenu zaštitu dece i Služba zdravstvene zaštite radnika, dežurati u objektu “Jovan Jovanović Zmaj” od 7 do 20 časova.

Služba opšte medicine u Futogu, Kaću, Kovilju, Petrovaradinu i Kisaču, radiće od 7 do 10 časova.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena organizovaće rad u subotu, 17. februara, kao i rad u Non kovid ambulanti u objektu “Jovan Jovanović Zmaj”.

Timski deo Službe kućnog lečenja, radiće od 7 do 20 časova, a samostalni tehničari dežuraće od 7 do 19 časova.

U Službi patronaže, patronažne sestre će redovno obilaziti babinjare i novorođenčad na teritoriji opština Novi Sad i Sremski Karlovci od 7 do 13.30 časova. Kontakt telefon 064/8088181 je dostupan tokom svih dana praznika od 7 do 20 časova.

Kovid centar na Novom naselju neće raditi za vreme praznika, uključujući i vikend.

Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost, Služba zdravstvene zaštite žena, Služba laboratorijske dijagnostike i Služba stomatološke zdravstvene zaštite, kao i Kol centar, neće raditi u vreme praznika.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!