MANJE SAOBRAĆAJNIH NESREĆA: Ohrabrujući podaci čačanske policije

V. ILIĆ

17. 02. 2024. u 09:00

U januaru 2024. godine na putevima na području Policijske uprave u Čačku, dogodila se 31 saobraćajna nezgoda, što je za 31,11% manje saobraćajnih nezgoda u odnosu na isti period prethodne godine, kada je bilo 45 saobraćajnih nezgoda. Ovo je saopšteno iz Policijske uprave Čačak.

МАЊЕ САОБРАЋАЈНИХ НЕСРЕЋА: Охрабрујући подаци чачанске полиције

Foto: Arhiva/V.I.

U ovom periodu u saobraćajnim nezgodama poginula je jedna osoba, isto kao u januaru prethodne godine.

Kako navode iz saobraćajne policije, u ovom periodu, kako u redovnim tako i pojačanim kontrolama saobraćaja otkriveno je ukupno 2.556 prekršaja, što je za oko 28,36% manje u odnosu na isti period protekle godine kada je otkriveno 3.568 prekršaja.

- Najviše je otkiveno prekršaja nedozvoljene brzine kretanja, i to 952, zatim 257 prekršaja nekorišćenje sigurnosnog pojasa, 216 prekršaja nepropisno zaustavljanje i parkiranje, 205 prekršaja nepropisnog korišćenja telefona u toku vožnje i 137 prekršaja vožnja pod dejstvom alkohola – navode u PU Čačak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)