POSLE FEBRUARSKE EKSPLOZIJE PLINA U PARAĆINU: Evo šta je naložio Štab za vanredne situacije

Z. R.

05. 03. 2024. u 14:15

PARAĆINSKA policija prestala je da obezbeđuje stambenu zgradu u Ulici majora Gavrilovića 9 u kojoj se 20. februara dogodila eksplozija plina u jednom od stanova.

ПОСЛЕ ФЕБРУАРСКЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ ПЛИНА У ПАРАЋИНУ:  Ево шта је наложио Штаб за ванредне ситуације

Foto: Z. Rašić

Zato je Opštinski štab za vanredne situacije tamošnjoj Stambenoj agenciji naložio da angažuje agenciju za obavljanje poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja te zgrade.

Takođe, naloženo je da se angažuje pravno lice za uklanjanje građevinskog šuta i čišćenje unutar zgrade u kojoj se dogodila ova tehničko–tehnološka nesreća, kao i da se obezbedi stručno mišljenje o stanju konstrukcije zgrade nakon eksplozije, sa predlogom mera sanacije i predlogom hitnih mera, navedeno je, između ostalog, na zvaničnom sajtu Opštine Paraćin.

Podsetimo, jedna osoba je stradala od posledica  stravične ekpslozije na trećem spratu ove zgrade, dok su tri zadobile lake telesne povrede, a svi stanari su iseljeni i nalaze se na privremenom smeštaju koji im je obezbedila Opština ili kod rođaka i prijatelja.

Zbog ovog događaja na delu teritorije opštine Paraćin, u Mesnoj zajednici Centar, zavedena je vanredna situacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)