GRAND FINALE FESTIVALA RITAM EVROPE: Zrenjanin predstavnik Srbije (FOTO)

B. G.

07. 03. 2024. u 18:04

POSLE uspešne organizacije muzičkog festivala Srbija u ritmu Evrope, grad Zrenjanin predstavljaće Srbiju na prvom Grand finalu festivala, koji će se održati u Strumici, od 14. do 16. marta.

ГРАНД ФИНАЛЕ ФЕСТИВАЛА РИТАМ ЕВРОПЕ: Зрењанин представник Србије (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Tim povodom, izvršni direktori Ritma Evrope, David Makević i Igor Karadarević, bili su hosti grada na obalama Begeja i u Gradskoj kući razgovarali sa gradonačelnikom Simom Salapurom, koordinatorkama tima Zrenjanina Nikoletom Vidaković i Anom Aleksić Šajrer, kao i predstavnicama Zrenjanina, koje će nastupiti u Strumici.

- Na korak smo od velikog događaja i značajnog internacionalnog predstavljanja grada Zrenjanina i Srbije, devojke su spremne i očekujemo lepe vesti iz Strumice - naglasio je gradnonačelnik Zrenjanina.

Prisutnima se obratio i izvršni direktor Ritma Evrope Igor Karadarević

- Na prvom Grand finalu festivala  takmičiće se 21 ekipa gradova iz četiri zemlje, uz direktan prenos na makedonskoj nacionalnoj televiziji - istakao je Igor Karadarević, uz napomenu da je festival u Zrenjaninu, podignut na višu lestvicu i da su interesovanje za učešće pokazale zemlje u regionu Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina.

Ekipu Zrenjanina u Strumici, sa sjajnom energijom i potpuno novom koreografijom, predstavljaće Milica Danikov, Dunja Kovačević, Anja Ginda, Mima Menda, Staša Aleksić i Ana Dursun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!