EVOCIRALI USPOMENU NA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Koncert za piano i gitaru pod otvorenim nebom, u centru Zrenjanina (VIDEO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

15. 03. 2024. u 20:23

Centar Zrenjanina, tj. veliki trg ispred Gradske kuće, meka je vrsnih muzičara, uličnih svirača, koji svoje umeće demonstriraju pod otvorenim nebom.

ЕВОЦИРАЛИ УСПОМЕНУ НА ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА: Концерт за пиано и гитару под отвореним небом, у центру Зрењанина (ВИДЕО)

foto: B.Grujić

Sunčano vreme i temperatura od prolećnih 20-tak stepeni Celzijusa, bili su blistava kulisa za dvoje muzičara, sa porukom "Ljubav uvek pobeđuje", koji su mini koncertom za piano i gitaru, pod otvorenim nebom, evocirali uspomenu na Đorđa Balaševića, koji je emotivno bio vezan i rado uvek dolazio u grad na obalama Begeja.

- Hvala Vam svima što ste tu, zastali i radujete se i uživate zajedno sa nama u čarima nebeskih nota, ovo je ravnica, ovo je Banat i ovo je Zrenjanin - sa puno emocija, tiho i sentimentalno, u pratnji piano a, prozborio je ulični pevač sa gitarom.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!