ZA ČISTIJI VAZDUH: Zrenjanin uz pomoć države ulaže u ekologiju

B. G.

17. 03. 2024. u 13:04

GRAD Zrenjanin, uz uloženih 3,4 miliona dinara, za projekat smanjenja zagađenja vazduha prelaskom na ekološki prihvatljiviji energent za domaćinstva u 2024. godini, od Ministarstva zaštite životne sredine, dobiće još 3,7 miliona dinara i sa ukupno 7,2 miliona dinara započeti realizaciju planiranih aktivnosti.

ЗА ЧИСТИЈИ ВАЗДУХ: Зрењанин уз помоћ државе улаже у екологију

Foto: Grad Zrenjanin

Gradonačelnik Simo Salapura potpisao je ugovor sa ministarkom Irenom Vujović, uz naglasak na dosadašnju dobru saradnju sa Ministarstvom zaštite životne sredine, kao i s resornim pokrajinskim sekretarijatom.

- Zamena kotlarnice u osnovnoj školi dr Aleksandar Sabovljev u mestu Ečka,  uklanjanje divlje deponije u Botošu, kao i rekonstrukcija zelenila u Karađorđevom parku u centru Zrenjanina, samo su neke od naših aktivnosti - istakao je Salapura, uz podsećanje na kapitalan projekat uklanjanja gradske deponije u Zrenjaninu, koji se odvijao u dve faze i bio je prepoznat od strane ministarstva.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!