AKCIJA GRADA JAGODINA: Besplatna obuka plivanja za mlađe osnovce

Z. GLIGORIJEVIĆ

19. 03. 2024. u 19:33

Đaci od prvog do četvrtog razreda iz deset osnovnih škola sa teritorije grada Jagodine i okolnih sela, njih 1.260, prijavilo se za besplatnu obuku plivanja na zatvorenom bazenu Sportskog centra u Jagodini.

АКЦИЈА ГРАДА ЈАГОДИНА: Бесплатна обуkа пливања за млађе основце

Foto:Z.Gligorijević

Obuku u potpunosti finansira Skupština grada Jagodine, koja je obezbedila i besplatan prevoz za sve učenike koja žive daleko i nisu u mogućnosti da samostalno dođu do bazena na obuku. Učenici svake od škola pohađaće po 15 časova.

- Održali smo obećanje kada smo prilikom otvaranja ovih bazena rekli da će se lokalna samouprava potruditi da deci obezbedi besplatnu obuku plivanja. Plivanje je veoma značajno. Godinama unazad imamo Akva park, ali da bi neko uživao u njegovim čarima, treba da nauči da pliva – rekla je Snežana Vukašinović, zamenica predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!