SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA: U Paraćinu priprema predloga za Skupštinu

Z. R.

21. 03. 2024. u 15:54

ZA DVA dana Opštinsko veće u Paraćinu dva puta je zasedalo, razmatrajući i prepremajući aktuelne teme za narednu sednicu Skupštine opštine.

СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: У Параћину припрема предлога за Скупштину

Foto: Opština Paraćin

Sa današnje sednice većnici su utvrdili i uputili odbornicima na razmatranje predlog Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u opštini Paraćin.

Skupštini opštine na davanje saglasnosti upućeni su i ovogodišnji finansijski planovi  i programi rada tri ustanove u kulturi i to Doma omladine, Pozorišta i Kulturnog centra.

Sa sednice Opštinskog veća održane juče, lokalnog parlmentu upućen je predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije prošlogodišnjeg završnog računa budžeta opštine.

Takođe je izmenjen Pravilnik o kategoriji trudnica koje mogu da koriste bez naknade javna parkirališta na teritoriji opštine Paraćin izuzev parking mesta za osobe sa invaliditetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)