MLADENČIĆI ZA POMOĆ JELENI: Paraćinci se danas sladili i donirali (FOTO)

Z. R.

22. 03. 2024. u 18:21

U MNOGIM kućama danas su se pravili mladenčići sa orasima i medom povodom današnjeg verskog praznika Mladenci, a ovaj običaj bio je povod da se u Paraćinu organizuje još jedna humanitarna akcija za pomoć Jeleni Lazić (28).

МЛАДЕНЧИЋИ ЗА ПОМОЋ ЈЕЛЕНИ: Параћинци се данас сладили и донирали (ФОТО)

Foto: privatna arhiva

Ova mlada žena i majka dvogodišnjeg deteta posle operacije artero-venske malformacije na mozgu trpi ozbiljne posledice u vidu otežanog kretanja i govora, zbog čega joj je neophodna višemesečna fizikalna terapija i pomoć logopeda.

„Novosti“ su već pisale da Jelena uz podršku majke svakodnevno po više sati vežba u jednom rehabilitacionom centru u Beogradu, ali je neohodno dosta novca da se sa rehabilitacijom nastavi u punom obimu, koliko je neophodno da se mlada žena poptuno oporavi i vrati normalnom životu.

Foto: Privatna arhiva

 

Štand sa mladenčićima i kutijom za priloge ostaće danas u centru Paraćina do večeri, nakon čega će se kutija nalaziti u poznatom kafiću "Central", gde će od 22 časa biti organizovana žurka.

Foto: Budi human

 

Pomoć za Jelenu prikuplja se i preko Humanitarne fondacije „Budi human“ pa  se Jeleni može pomoći i slanjem sms poruke 1625 na 3030, te uplatom na račune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024