SVE JE VRVELO OD DEČJIH OSMEHA: Mali sajam sporta okupio 35 klubova iz Vršca

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

14. 05. 2024. u 18:39

NA Gradskom trgu u Vršcu danas je održan Mali sajam sporta, na kom su svoje veštine i dostignuća predstavili članovi čak 35 sportskih klubova i udruženja iz tog grada.

СВЕ ЈЕ ВРВЕЛО ОД ДЕЧЈИХ ОСМЕХА: Мали сајам спорта окупио 35 клубова из Вршца

Foto: Grad Vršac

Sve je vrvelo od pogleda i osmeha znatiželjne dece, koja su kroz te sportske prezentacije mogla da se bolje upoznaju sa određenim sportovima i izaberu koji će trenirati. Sajam je namenski posetilo oko 600 učenika osnovnih škola.

Manifestaciju, koja traje već 13 godina, zvanično je otvorila gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, a prisutan je bio i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije.

Istovremeno, u Centru „Milenijum“ je održano takmičenje „Liga malih šampiona“, koje se takođe organizuje u saradnji sa Sportskim savezom Srbije.

Učestvovalo je više od 200 mališana iz svih vršačkih vrtića. U disciplini „budi brz i spretan“ pobedila su deca iz vrtića „Kolibri“, a u disciplini „trči 20.000 centimetara“ deca iz vrtića „Plavi čuperak“. Oni će učestvovati na finalnoj smotri, koja će biti održana na Velikom sajmu sporta 21. septembra u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru