POŠTA U MOKRINU U NOVIM PROSTORIJAMA: Preseljena u prostor sa savremenom opremom

Рада Шегрт
Rada Šegrt

15. 05. 2024. u 11:14

Građani Mokrina kod Kikinde ubuduće će poštanske usluge dobijati u novim, savremeno opremljenim i uređenim prostorijama, jer je ekspozitura pošte preseljena na novu adresu.

ПОШТА У МОКРИНУ У НОВИМ ПРОСТОРИЈАМА: Пресељена у простор са савременом опремом

Foto: R. Šegrt

Sada se nalazi u zgradi na glavnoj ulici, u Ulici Svetog Save 66, koja je ne samo lepše uređena, već ima i savremeniju opremu, koja će omogućiti brže i kvalitetnije usluge građanima. Nove prostorije Pošta je uredila uz podršku Mesne zajednice, lokalne samouprave u Kikindi i SC „Jezero“. Meštani Mokrina i ubuduće će dobijati sve poštanske usluge kao i ranije, pored ostalog i menjačke poslove.

Foto: R. Šegrt

Savremeno uređena

- Zgrada u kojoj je pošta do sada bila promenila je vlasnika i sada je u privatnom vlasništvu, pa je pošta morala da se preseli iz centra sela na novu adresu. Nova adresa je, takođe, dobra lokacija, jer je na glavnoj seoskoj ulici pored Doma zdravlja i velike samoposluge, što građanima, takođe, odgovara – izjavio je Goran Ristić iz Saveta Mesne zajednice.

U ekspozituri pošte u Mokrinu, kao i ranije, radi šestoro ljudi, koji su na usluzi meštanima za sve poštanske usluge. Radno vrme je od sedam do 17, a subotom od sedam do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!