SPREMNI ZA REGIONALNO TAKMIČENJE: Kamp volontera Crvenog krsta održan na Grzi

Z. R.

27. 05. 2024. u 12:45

MINULOG vikenda u planinarskom domu na Grzi organizovan je kamp volontera Crvenog krsta Paraćin.

СПРЕМНИ ЗА РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ: Камп волонтера Црвеног крста одржан на Грзи

Foto: Crveni krst Paraćin

Na ovom kampu su, između ostalih, učestvovali i volonteri koji su prethodnih meseci pohađali obuku iz prve pomoći, te je ova prilika iskorišćena i za to da se održi opštinsko takmičenje iz prve pomoći.

- Volonteri koji su bili na kampu učestvovaće već narednog vikenda na međuregionalnom takmičenju koje se održava u Mitrovom polju u odmaralištu Crvenog krsta Srbije - kaže Miroslav Mitrović iz CK.

Dodaje da je kamp je takođe iskorišćen da se volonterima održi predavanje iz oblasti promocije humanih vrednosti i borbe protiv trgovine ljudima.

Volonterima Crvenog krsta u aktivnostima na Grzi pridružili su se i pripadnici operativne jedinice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Paraćin, koji su im malo više govorili o zaštiti od požara i prezentovali im opremu.

Crveni krst Paraćin stalno u svoje redove prima i nove volontere, pa je iz ove humanitarne organizacije zainteresovanima upućen poziv da se jave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore šahid iz bizarnog razloga

NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore "šahid" iz bizarnog razloga

LOVCI rumunskog vazduhoplovstva F-16 uspešno su presreli ruski dron sa eksplozivom koji je narušio vazdušni prostor NATO-a tokom nedavnog napada Kremlja na Ukrajinu, ali pilotima nije bilo dozvoljeno da obore bespilotnu, robotsku letelicu jer bi to bilo ilegalno prema rumunskom državnom zakonu, navodi se u zvaničnim izjavama i novinskim izveštajima, piše Kijev post.

11. 09. 2024. u 20:59

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega