ZASIJALO ŠEST SPORTSKIH TERENA: Sombor nastavlja da ulaže u sportsku infrastrukturu

J. L.

30. 05. 2024. u 17:35

U oviru unapređenja sportske infrastrukture na teritoriji grada Sombora, postavljeni su reflektori na šest stadiona u naseljenim mestima Kljajićevu, Aleksi Šantiću, Bačkom Monoštoru, Bezdanu, Kolutu i Bačkom Bregu

ЗАСИЈАЛО ШЕСТ СПОРТСКИХ ТЕРЕНА: Сомбор наставља да улаже у спортску инфраструктуру

foto: Grad Sombor

- Grad Sombor iz budžeta za 2024. godinu izdvojio je značajna sredstva za opremanje, adaptaciju i sanaciju sportskih objekata. Tako smo kroz ovaj program realizovali projekte u šest naseljenih mesta gde smo postavili bandere sa reflektorima i samim tim će svi meštani imati mnogo bolje uslove za bavljenje sportom. Neki će dolaziti ovde na sportske terene zbog rekreacije, a neki će dolaziti da realizuju svoje trenažne procese i sigurni smo da će u narednom periodu svi imati mnogo bolje uslove za postizanje boljih rezultata i osvajanje medalja - ističe Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za sport.

Grad Sombor nastavlja da ulaže u razvoj sportske infrastrukture kako bi se omogućili što bolji i što kvalitetniji uslovi za bavljenje sportom kako profesionalnih sportista, tako i sportista rekreativaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hirurg koji je laseru dao oči