PRODUŽEN ROK ZA KRUŽNI TOK: Saobraćaj u Vršcu će se normalizovati do kraja meseca

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

06. 06. 2024. u 11:45

ROK za završetak izgradnje kružnog toka kod Margitskog naselja u Vršcu, na kom se ukrštaju dva međunarodna magistralna puta, produžen je do 28. juna, do kada će važiti i aktuelna izmena režima saobraćaja.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА КРУЖНИ ТОК: Саобраћај у Вршцу ће се нормализовати до краја месеца

Foto: J.J.Baljak

To znači da će se sav međunarodni teretni saobraćaj, koji kroz Vršac prolazi na putu od Beograda do graničnog prelaza sa Rumunijom, i dalje odvijati kroz strogi centar grada – kroz Dvorsku ulicu, pored osnovne škole, i kroz izuzetno usku Dositejevu ulicu.

S druge strane, teretnjaci i sva ostala vozila koja u Vršac ulaze iz pravca Zrenjanina i Novog Sada, mogu da prolaze kroz zonu građevinskih radova, jer im je za naizmenični prolaz i dalje dostupna jedna kolovozna traka, uz regulaciju semaforom.

Ovaj kružni tok, inače, predstavlja jednu od najznačajnijih infrastrukturnih investicija u Vršcu, jer će značajno ubrzati tok domaćeg i međunarodnog saobraćaja, koji tuda prolazi. Više neće biti nepotrebog zadržavanja kamiona i ostalih vozila na semaforima, što je decenijama u tom delu grada stvaralo i velike gužve i buku i zagađenje vazduha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura