“PUTOVANJA PUŽA MAKSIMILIJANA“: Predstavljanje romana za decu u kraljevačkoj biblioteci

G. ĆIROVIĆ

06. 06. 2024. u 12:50

Na Dečjem odeljenju kraljevačke biblioteke „Stefan Prvovenčani“ sutra će, sa početkom u 13 sati, biti priređeno predstavljanje romana za decu „Putovanja puža Maksimilijana” Gordane Timotijević, jedne od najznačajnijih autorki savremene srpske književnosti za decu.

“ПУТОВАЊА ПУЖА МАКСИМИЛИЈАНА“: Представљање романа за децу у краљевачкој библиотеци

NB Stefan Prvovenčani

Pustolovna priča o pužu Maksimilijanu, koji je namerio da istraži šta se nalazi iza guste šume nadomak koje je odrastao,u ovom romanu nosi snažnu poruku o odvažnosti, upornosti, radoznalosti duha i snazi prijateljstva, a pripovedanje je potkrepljeno živopisnim ilustracijama Marije Stojisavljević.

Kako je najavljeno, u programu učestvuju autorka Gordana Timotijević i učenici OŠ „Četvrti kraljevački bataljon” i OŠ „Živan Maričić” iz Žiče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura