JUBILARNI DAN USPEŠNIH: Tradicionalna svečanost u OŠ „Četvrti kraljevački bataljon“

G. ĆIROVIĆ

09. 06. 2024. u 11:15

Prigodnom svečanošću u školskom dvorištu i dodelom nagrada i priznanja, Osnovna škola „Četvrti kraljevački bataljon“ u Kraljevu obeležila je jubilarni, 20. po redu „Dan uspešnih“ - dan posvećen najuspešnijim učenicima i nastavnicima.

ЈУБИЛАРНИ ДАН УСПЕШНИХ: Традиционална свечаност у ОШ „Четврти краљевачки батаљон“

G.Ćirović

Ovom prilikom uručeno je ukupno 376 nagrada za 66 nastavnika i 227 đaka koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim, okružnim, opštinskim , pa čak i međunarodnim takmičenjima znanja i koji su ostvarili zapažene rezultate na literalnim i likovnim konkursima, kao i sportskim nadmetanjima. Kao najbolje odeljenje posebno je nagrađeno 6/1, dok je za đaka generacije proglašen Vlado Vučenić, učenik osmog razreda.

G.Ćirović

 

- Čak 58 naših đaka osvojilo je ukupno 34 republičke nagrade u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Iz godine u godinu ostvarujemo izvanredne rezultate, nosioci smo značajnih projekata, postignuća, uspeha i promena što je sve zajedno razlog da budemo veoma ponosni na naše učenike i nastavnike, kao i zahvalni roditeljima na saradnji i razumevanju – kaže Marina Vučinić, direktorka ove ugledne obrazovne ustanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)