ROK SPEKTAKL ZA KRAJ: Spuštena zavesa na Festival umetnosti „Maglič“ u Kraljevu (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

09. 06. 2024. u 11:41

Koncertom „Rok opera“ na Trgu srpskih ratnika u centru Kraljeva spuštena je zavesa na ovogodišnji, trradicionalni Festival umetnosti „Maglič“ u organizaciji Kulturnog centra „Ribnica“.

РОК СПЕКТАКЛ ЗА КРАЈ: Спуштена завеса на Фестивал уметности „Маглич“ у Краљеву (ФОТО)

G.Šljivić

Svojeversni muzički spektakl koji spaja ne samo žanrove, već i različitu publiku i podjednako je pristupačan svim generacijama, završene večeri okupio je veliki broj Kraljevčana.

Oni su bili u prilici da uživaju u izvanrednom izvođenju poznatih rok klasika legendranih Pink Glojda, Kvina, Led Cepelina, Dip Parpla, Vajtsnejka, Pola Mekartnija, Tine Tarner…

G.Šljivić

 

Ovom prilikom, uz dirigenta Fedora Vrtačnika, publici su se predstavili mešoviti hor i orkestar Opere Srpskog narodnog pozorišta, Novosadski big bend i vokalni solisti Bojana Stamenov, Zoran Šandorov, Matia Zanata i Nikola Mijić.

- Sjajan koncert, vrhunski muzičari, pozitivna enetgija i divna atmosfera. Kraljevo je pokazalo da ima publiku koja zaslužuje ovakav rok spektakl – samo su neki od brojnih pozitivnih komentara nakon punih 120 minuta kvalitetne muzičke predstave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)