KIŠA OMELA "PONEDELJAK" ZA MIRJANU: Danas se ponavlja humanitarna akcija na Štrandu u Novom Sadu

J. S.

17. 06. 2024. u 11:31

AKCIJA „Humanitarni ponedeljak“ namenjena Mirjani Glumac ponoviće se danas jer, kako su saopštili iz JGP" Gradsko zelenilo", u prethodna dva ponedeljka koja su bila namenjena Mirjani prikupljeno je svega 55.270,00 dinara.

КИША ОМЕЛА ПОНЕДЕЉАК ЗА МИРЈАНУ: Данас се понавља хуманитарна акција на Штранду у Новом Саду

Foto JGP "Gradsko zelenilo"

 - S obzirom na to da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka. Danas se ulaz na plažu neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova - obaveštavaju iz "Zelenila".

Mirjana boluje od autizma, a pored toga ima još nekoliko pridruženih bolesti, epilepsiju, tuberoznu sklerozu, dijabetes i nije u mogućnosti da samostalno funkcioniše u svakodnevnim aktivnstima. Zbog teške finansijske situacije majka se obratila za pomoć. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za lekove, hranu i Mirjanine terapije u okviru lečenja.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)