IMAĆE I HUMANITARNI KARAKTER: Turnir u malom fudbalu i ovog leta u Zrenjaninu

B. G.

19. 06. 2024. u 18:25

Tradicionalni Letnji turnir “na petoparcu”, igraće se od 23.jula, na popularnoj “betonjeri”, terenu Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš", u najvećem zrenjaninskom stambenom naselju Bagljaš.

ИМАЋЕ И ХУМАНИТАРНИ КАРАКТЕР: Турнир у малом фудбалу и овог лета у Зрењанину

Letnji turnir Zrenjanin

- Veliko je interesovanje za ovaj turnir koji ima dugu tradiciju i značajan za grad, a razlog pomeranja turnira je Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, jer utakmice se igraju svaki dan. Ograničili smo broj seniorskih ekipa na 16, kako bi se turnir završio za dve nedelje, zbog manifestacije Dani piva - naglasio je Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, uz napomenu da će se nadmetati pioniri, mlađi juniori, juniori i seniori od 2006. godišta i stariji.

Kao i prethodnih leta, očekuje se veliki broj ljubitelja malog fudbala, nagradni fond je za seniore 300 hiljada dinara za prvo, 150 hiljada za drugo i 50 hiljada za treće mesto, uz pehare i medalje za najuspešnije u svim kategorijama, a turnir će imati i humanitarni karakter, u sklopu akcije na nivou grada Zrenjanina, "Sportom za bolje sutra".

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd