UTOČIŠTE ZA VRELE DANE: Gradski bazen pune četiri decenije omiljeno kupalište Kraljevčana

G. ĆIROVIĆ

20. 06. 2024. u 10:50

Iako se poslednjih godina otvorilo nekoliko privatnih bazena i kupališta, gradski bazen u centru grada na Ibru i dalje je, i to pune četiri decenije, omiljeno utočište Kraljevčana od letnje vrućine.

УТОЧИШТЕ ЗА ВРЕЛЕ ДАНЕ: Градски базен пуне четири деценије омиљено купалиште Краљевчана

G.Šljivić

Tako će, bez sumnje biti i ovog leta, a posetioci će svakog dana, od 11 do 18 sati, moći da se kupaju po prošlogodišnjoj ceni dnevne ulaznice od 300 ili sezonske po ceni od 4.000 dinara.

- O kvalitetu vode u bazenu, po kojoj smo poznati u čitavom regionu, staraju se stručnjaci kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje koji tri puta nedeljno obavljaju uzorkovanje, a o bezbednosti kupača brinu se profesionalni spasioci – kaže Srećko Bojanić, direktor Sportskog centra „Ibar“.

G.Šljivić

 

Ovo preduzeće kome je povereno upravljanje javnim sportskim objektima u Kraljevu odlučilo je da dodatni popust na sezonske ulaznice odobri porodicama sa troje ili više dece, odnosno vlasnicima „3+“ kartica.

- Besplatnim sezonskim kartama nagradićemo i najbolje osnovce, srednjoškolce i studenate sa teritorije Kraljeva – dodaje Bojanić. - Sezonske propusnice poklonili smo i našim mladim herojima Filipu Trifunoviću i Marku Milenkoviću koji su nedavno spasili dva sugrađanina iz Ibra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor