GRAĐANI NAGRADILI NAJBOLJE POLICAJCE: U Somboru održan prijem za pripadnike MUP-a

J. L.

26. 06. 2024. u 17:17

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u Somboru danas je održan tradicionalni prijem za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su se istakli svojim predanim radom.

ГРАЂАНИ НАГРАДИЛИ НАЈБОЉЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: У Сомбору одржан пријем за припаднике МУП-а

foto: Grad Sombor

Za ostvarene rezultate u radu, savesno i profesionalno obavljanje poslova, u ime zahvalnih građana Sombora, ručnim časovnicima nagrađeni su  Aleksandar Ćirović, mlađi vodnik policije iz Odeljenja policije, Dušan Parađina, vodnik 1. klase policije iz Odeljenja saobraćajne policije i Vladimir Jovićević, kapetan policije iz Odeljenja kriminalističke policije.

Posebnom zahvalnicom zbog dugogodišnjeg profesionalnog i odgovornog rada nagrađeni su Mirko Borota, mlađi vodnik policije iz Odeljenja policije, Danijela Zorić, vodnik 1. klase policije iz Odeljenja policije, Mirjana Jozić, vodnik policije iz Odeljenja saobraćajne policije, Dragana Lalić, viši policijski referent iz Odseka za upravne poslove, Marija Vulić, policijski savetnik iz Odseka za analitiku i Zoran Grahovac, mlađi vodnik vatrogasac iz Vatrogasno – spasilačkog bataljona u Somboru.

- Poslovi policije nikada, i u najmirnijem vremenu nisu bili laki, a posebno to možemo da kažemo za vreme u kome mi danas živimo, koje je bremenito različitim izazovima. Svakodnevni predan rad i časno službovanje na blagovremenom otkrivanju i sprečavanju svih vidova kriminala, omogućava svima nama koji živimo i radimo na severnoj granici naše zemlje, da se bez strepnje posvetimo svom svakodnevnom poslu i životnim obavezama - poručio je Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora. - Želja svih nas u lokalnoj samoupravi Grada Sombora je da unapredimo saradnju sa ovdašnjom policijom i da zajedničkim, pre svega edukativnim aktivnostima doprinesemo zaštiti, naših najmlađih sugrađana kada je bezbednost u saobraćaju u pitanju, zatim u zajedničkoj prevenciji i borbi protiv narkomanije, ali i ostalih pošasti i različitih vidova devijantnog i kriminogenog ponašanja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO