SVAKI DAN PO JEDAN KULTURNI DOGAĐAJ: Vršačko kulturno leto trajaće do 31. avgusta, najavljeno i gostovanje Semira Gicića

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

16. 07. 2024. u 18:18

TRADICIONALNA manifestacija „Vršačko kulturno leto“, koja će u organizaciji Kulturnog centra Vršac trajati od 15. jula do 31. avgusta, otvorena je manifestacijom Dani Italije.

СВАКИ ДАН ПО ЈЕДАН КУЛТУРНИ ДОГАЂАЈ: Вршачко културно лето трајаће до 31. августа, најављено и гостовање Семира Гицића

Foto: J.J.Baljak

U galeriji Doma vojske je tim povodom otvorena izložba „Voda i žena“ autora Đuzepea la Spade, koja će moći da se pogleda do 31. jula od 18 do 21 sat. Takođe, priređena je i revija italijanskih filmova, koji će u narednih sedam dana moći da se pogledaju svake večeri od 21 sat u bašti Doma vojske.

Organizatori najavljuju da će tokom mesec i po dana letnjeg perioda na različitim lokacijama u gradu biti priređeno preko 50 različitih programa za decu i odrasle.

Kao centralni događaj najavljena je večernja predstava „Beskompromisni stend ap“ Semira Gicića, koja će biti izvedena 15. avgusta u muzičkom paviljonu na Gradskom trgu.

Vrščane i njihove goste u narednom periodu očekuju i Dani Austrije i Norveške, predstave za decu, defilei plesnih studija, književne večeri, letnji bazari i različiti performansi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?