OMLADINSKI FORUM NA NOVOJ ADRESI: Na Pozorišnom trgu u centru Novog Sada (FOTO)

J. S.

25. 07. 2024. u 18:42

NOVOSADSKI omladinski forum, u prisustvu gradonačelnika Milana Đurića, preseljen je u nove prostorije na Pozorišnom trgu br. 6 u centru grada.

ОМЛАДИНСКИ ФОРУМ НА НОВОЈ АДРЕСИ: На Позоришном тргу у центру Новог Сада (ФОТО)

Foto : Pres biro Grada Novog Sada

  Đurić   je kazao da su prostorije  prostor obezbeđene  posredstvom  Gradske uprave za imovinu, a da se  nastavlja  i  saradnja Foruma sa Gradskom upravom za sport i omladinu.Ovde će svi članovi  Foruma moći da organizuju aktivnosti kroz radionice, edukacije, kurseve, a bitan deo rada odnosiće se i na karijerno savetovanje.

    -Drago mi je što će ovaj prostor biti dostupan i za osobe sa invaliditetom, kao i što će svi mladi, po želji, a ne samo članovi Foruma, moći tu da provode slobodno vreme. S obzirom na više nego atraktivnu lokaciju, siguran sam da će ovo mesto brzo postati posećeno i popularno, jer se nalazi u pešačkoj zoni i po sadržajima je veoma prijemčivo mladima.- rekao je Đurić  izrazivši  nadu da će ova novina biti podsticaj   mnogim dobrim idejama  i aktivnostima  od kojih će koristi imati cela zajednica. 

  U okviru programa kojem  je prisustvovao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta kroz, prikazane su video prezentacije o istorijatu NOF, o njihovim ostvarenim rezultatima, kao i o iskustvima mladih pod okriljem tog saveza udruženja. Prisutnima su se obratili i generalni sekretar NOF Goran Ostojić i projekt menadžer NOF Bojan Japundžić koji su gradonačelniku Đuriću uručili zahvalnicu za izuzetan doprinos razvoju omladinske politike u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi