PREMINUO GRADIMIR JOVANOVIĆ: Umro u Vranju nakon duge i teške bolesti

J. S.

26. 07. 2024. u 12:56

NAKON duge i teške bolesti u Vranju je noćas preminuo nekadašnji zamenik predsednika Skupštine grada, jedan je od osnivača i predsednik Udruženja uranijumskih žrtava ,,Pljačkovica 99″, društveno politički radnik i predsednik PUPS -a Gradimir Jovanović.

ПРЕМИНУО ГРАДИМИР ЈОВАНОВИЋ: Умро у Врању након дуге и тешке болести

Foto: Grad Vranje

Rođen je 1950. godine u Bujanovcu, gde je završio osnovnu školu, a potom Gimnaziju ,,Bora Stanković“ u Vranju. Po struci je bio diplomirani pravnik. Više od dve decenije bio je novinar, direktor i glavni i odgovorni urednik ,,Slobodne reči“, a izvesno vreme radio je i kao dopisnik RTS-a. Dužnost pomoćnika direktora poslovne organizacije ,,Jugopetrola“ obavLjao je deset godina, a radio je i na pravnim poslovima u Filijali PIO u Vranju.

Niz godina aktivno se bavio politikom i u više mandata bio odbornik. Funkciju zamenika predsednika Skupštine grada obavLjao je u dva mandata od 2016. do 2023. godine. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavLjeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone