DUNJA I MARKO U GRADU SVETLOSTI: Prijem za bačkopalanačke kajakaše

Lj.P.

02. 08. 2024. u 06:30

KAJAKAŠI iz Bačke Palanke Dunja Stanojev i Marko Dragosavljević, sutra putuju na Olimpijske igre, gde će kao deo reprezentacije Srbije učestvovati u trkama četvoroseda i dvoseda na 500 metara.

ДУЊА И МАРКО У ГРАДУ СВЕТЛОСТИ: Пријем за бачкопаланачке кајакаше

FOTO: opština Bačka Palanka

Za sportiste koji će braniti boje naše zemlje na najvažnijem planetarnom sportskom događaju u Francuskoj, kao i juniore i mlađe seniore Dinu Bacelj, Strahinju Dragosavljevića i Veljka Vješticu, osvajače medalja na Svetskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore u Plovdivu i Evropskom prvenstvu u Bratislavi, kao i predsednika Kajak kanu kluba "Tarket" Zorana Gašića i trenera bačkopalanačkih kajakaša Simu Boltića, juče je prijem organizovao Branislav Šušnica, predsednik opštine Bačka Palanka.

Šušnica je Dunji Stanojev i Marku Dragosavljeviću poželeo da se na Olimpijskim igrama ovenčaju jednom od medalja i zahvalio se Dini Bacelj, Strahinji Dragosavljeviću i Veljku Vještici na osvajanju medalja na svetskom i evropskom prvenstvu.

- Hvala vam. Vi ste najizvrsniji promoteri Bačke Palanke i Srbije u međunarodnoj javnosti. Želim vam da nastavite da nižete uspehe i osvajate medalje i u budućnosti. Mi kao lokalna samouprava i svi građani opštine Bačka Palanka bićemo uz vas - rekao je Šušnica i istakao da je Bačka Palanka poznata po izvrsnim kajakašima i kajakašicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije