SLAVA JE ZA GOSPOJINU: Stara stvar u Novom Bečeju

B. G.

02. 08. 2024. u 09:55

Nje čudo što se tako udobno i prirodno smestila u Balaševićeve stihove, baš ta slava u Novom Bečeju, za koju su čuli i mnogo je vole u Novom Bečeju, celoj Vojvodini i Srbiji. 

СЛАВА ЈЕ ЗА ГОСПОЈИНУ: Стара ствар у Новом Бечеју

Nikola Obradović

Nje čudo što se tako udobno i prirodno smestila u Balaševićeve stihove, baš ta slava u Novom Bečeju, za koju su čuli i mnogo je vole u Novom Bečeju, celoj Vojvodini i Srbiji.

Ove godine organizatori Gospojine, jedne od najpopularnijih manifestacija u Srbiji, od 22-27.avgusta, u Novom Bečeju isplanirali su bogat kulturni i zabavni program, koncerte Ivane Peters, Đorđa Davida, grupe  Kerber, Slobe Radanovića i kao jagoduna na torti od šlaga, koncert Dragane Mirković.

- Osim pomenutih koncerata, pripremili smo niz pratećih programa, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, reviju paradnih zaprega, već tradicionalne dečiju i ulicu zanatskog piva - kaže Saša Dujin, direktor Turističke organizacije u Novom Bečeju, uz napomenu da ovog avgusta manifestacija proslavlja trideseti rođendan i da će zbog toga imati poseban svečarski karakter.

- Drago mi što ću ispuniti san da nastupim u lepoj varoši na obali Tise, iskren da budem pomalo me drma i trema, jer sam prošle godine bio na koncertu Sarsa, preko 50 hiljada ljudi ludovalo je uz rokenrol zvuke - naglasio je Đorđe David, ne skrivajući zadovoljstvo će nastupiti baš na tridesetim, jubilarnim Gospojinskim danima.

-  Čuveni po divnoj plaži uz Tisu, čardama na obali, vožnji kočijama, čamcima, barkama i brodićima, sa dva arheološka dragulja, Araču i Borđoš, uz muzej traktora i brojne druge zanimljivosti, otvorenog srca i domačinski gostoljubivo Vas sve pozovamo u našu suncem nasmejanu varoš  - dodala je Nevena Subotić, PR Gospojinskih dana u Novom Bečeju, ističući da je ulaz u grad besplatan i da je parking obezbeđen za sve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!