BOBIJA U ZAVIČAJ ZOVE Guta: Imamo najčistiju srpsku planinu sa koje vidimo i Beograd

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

02. 08. 2024. u 15:39

PENZIONERI iz ljubovijskog kraja učestvovali su u akciji "Bobija u zavičaj zove". Predsednik ovdašnjeg Udruženje penzionera opštine Ljubovija Dragan Guta Milanović kaže da je na "najčistiju srpsku planinu, od koje se vidi i Beograd, stiglo 85 azbukovačkih penzionera i još 160 iz drugih mesta, među kojima je 45 iz Koceljeve, njima bratskog udruženja.

БОБИЈА У ЗАВИЧАЈ ЗОВЕ Гута: Имамо најчистију српску планину са које видимо и Београд

foto V Mitroć

Milanović kaže da pesmom, druženjem, igrom i lepim rečima neguju lepote zavičaja od Drine do Ljubovije, ali ih i promovišu, brane i štite. Ponosan je na svoje kolege penzionere iz tog dela Srbije, "jer su vitalni u svakom pogledu i svakog meseca imaju tri do četiri akcije ili izleta".

- I u ovim godinama i te kako uživamo u životu - priča Milanović. - Uz nas je uvek čist vazduh i naš vazda raspoloženi harmonikaš Lepi Vasa. Gde god odemo, čekaju nas naši ljudi, dobri domaćini, kao što je na Bobiji Milo Tadić, kod velikog krsta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo