ZLATO ZA KLUB, GRAD I JEDINICU: Pripadnik Žandarmerije Pavle Zdravković šampion u kanuu na divljim vodama

G. ĆIROVIĆ

04. 08. 2024. u 11:55

Na nedavno održanoj Balkanijadi u Severnoj Makedoniji na divljim vodama, takmičar Kajak-kanu rafting kluba „Buk“ iz Kraljeva, Pavle Zdravković, pripadnik kraljevačkog Odreda Žandarmerije, osvojio je zlatne medalje u disciplinama kanu-sprint i klasik.

ЗЛАТО ЗА КЛУБ, ГРАД И ЈЕДИНИЦУ: Припадник Жандармерије Павле Здравковић шампион у кануу на дивљим водама

MUP

Tim povodom, za izuztne rezultate koje su ostvarli članovi ovog kluba, predsednik Sportskog savza Kraljeva Aleksandar Daišević uručio je Zdravkoviću plaketu poželevši takmičarima jednog od najmlađih sportskih kolektiva u gradu na Ibru, mnogo uspeha u narednim nadmetanjima.

MUP

 

- U Severnoj Makedoniji je naš najmlađi takmičar Naum Mrvić u svojoj uzrasnoj kategoriji u sprintu osvojio prvo mesto, dok se u seniorskoj konkurenciji Mihailo Zečević okitio titulom vicešampiona čime je upotpunjen uspeh našeg kluba na Balkanijadi koja se bodovala i za Svetski kup – skromno kaže Zdravković.

On se ovom prilikom zahvalio svojim kolegama i starešinama u Žandarmeriji koji mu, kako je istakao, u svakoj prilici pomažu kako bi postigao još bolje rezultate.

- Mnogo mi znači takva podrška – dodaje Zdravković. - Predstoji mi Svetsko prvenstvo u Ššaniji gde ću u disciplini kanu-sprint nadam se uspešno predstavljati svoj klub, grad, državu i jedinicu. Cilj je zlatna medalja, neće biti lako, naročito zbog napornog puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)