LETNJU MANIFESTACIJU "DANI LAJKOVCA" OBELEŽILA ZANIMLJIVA NADMETANJA UČESNIKA SVIH UZRASTA I KATEGORIJA Šah, pa tenis kraj čuvene pruge

B. PUZOVIĆ

09. 08. 2024. u 20:00

U OKVIRU letnje manifestacije "Dani Lajkovca", održan je teniski turnir koji je okupio oko 60 takmičara u četiri kategorije - iz Lazarevca, Valjeva, Uba, Obrenovca i iz čuvene železničarske varošice.

ЛЕТЊУ МАНИФЕСТАЦИЈУ ДАНИ ЛАЈКОВЦА ОБЕЛЕЖИЛА ЗАНИМЉИВА НАДМЕТАЊА УЧЕСНИКА СВИХ УЗРАСТА И КАТЕГОРИЈА   Шах, па тенис крај чувене пруге

foto TK Lajkovac

Takmičenje nazvano "Lajkovac open 2024" organizovao je istoimeni teniski klub, a u kategoriji juniora pobedio je Brana Nešić, ispred Filipa Grujičića. Među seniorima, trijumfovao je Nenad Stanošević, koji je u finalu bio bolji od Duška Martinovića, dok u kategoriji takmičara starijih od 35 godina premca nije bilo Nenadu Milanoviću, čiji je rival u završnici bio Aleksandar Milivojević. Među starijima od 50 leta, prvo mesto osvojio je Dragan Žujović, a drugo Nebojša Popović.

Ranije je bio priređen i šahovski turnir za osnovce i srednjoškolce Lajkovca. I, apsolutni pobednik nadmetanja koje je organizovala biblioteka "Radovan Beli Marković" bio je Dejan Grujičić, učenik ovdašnje srednje škole "17. septembar", koji je trijumfovao i u kategoriji srednjoškolaca. Drugo mesto u istoj konkurenciji pripalo je Žarku Todoriću, a treće Damjanu Draškoviću. Među osnovcima, pobednica je Petra Piper, koja u septembru polazi u šesti razred ovdašnje OŠ "Mile Dubljević".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)