DOKTORKA MILENA AVRAMOVIĆ UMRLA NA ODMORU U GRČKOJ: Doživela srčani udar

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

07. 08. 2024. u 17:09

U GRČKOJ, na Rodosu, gde je bila na godišnjem odmou, juče je, iznenada, preminula dr Milena Avramović (58), lekar specijalista fizijatrije u Zdravstvenom centru u Loznici, potvrđeno nam je iz njene najuže rodbine.

ДОКТОРКА МИЛЕНА АВРАМОВИЋ УМРЛА НА ОДМОРУ У ГРЧКОЈ: Доживела срчани удар

foto v mitrić

Dr Avramović je preminula, posle snažnog infarkta koji ju je zadesio na Radosu, pa joj nije bilo pomoći. Ništa, ranije, nije ukazivalo da joj je zdravlje ugroženo, uobiočajno je, predano, radila posao u specijalističkoj orginaciji i na Odeljenju fizijatrije.

Čitav radni vek provela je u ovdašnjoj bolnicu, od lekara opšte prakse do specijaliste. Slovila je za vrsnog fizijatra i lekarku, koja je, zaista, imala i osećaj, i pažnju i uvek vreme za svakog pacijenta. Bila je vredna, posvećena poslu, stručna i prijatna. Tiha, odmerena, umerena i prijatna bila je na poslu i van njega. Tako je obeležen čitav njen život. Pacijenti, srodnici, prijatelji i sugrađani su je baš voleli, znajući da kod nje, uvek, mogu da "kucaju na otvorena vrata".

Ostaće zapažena kao sjajan đak Osnovne škole u Klupcima, gde je  stasala, vanserijska učenica čuvene Gimnazije "Vuk Karadžić" kao i student medicine i specijalizant. Medicinu je jako volela, ali, kako kažu upućeni, "ne zbog prednosti koje, često, ima "beli mantil", već zato što je bila istinski čovekoljubac i uživala je da pomaže ljudima, da ih leči, sokoli, teši i da ih savetuje, na samo njoj znan, mio i drag način.

Ne samo Klupci i Loznica, već i čitavo Podrinje,  sa obe obale Drine, oplakuje dr Milenu i svi su u šoku zbog njene iznenadne i prerane smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)