ZAHUKTAVA SE „SPORTSKO LETO“: Počinje takmičarski deo dečje manifestacije u Paraćinu (FOTO)

Z. R.

07. 08. 2024. u 13:13

OMILjENA sportska manifestacija koja tokom velikog letnjeg raspusta u Paraćinu već dvadeset godina okuplja mlade svih generacija u različitim sportskim aktivnostima, ovih dana ulazi u takmičarsku fazu nakon revijalnih programa koji su počeli 3. avgusta.

ЗАХУКТАВА СЕ „СПОРТСКО ЛЕТО“: Почиње такмичарски део дечје манифестације у Параћину (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Kako je najavljeno iz Sportskog saveza te opštine (SSOP) večeras će se na mini-pič terenu kod hale sportova žrebom odrediti grupe prijavljenih ekipa za takmičenje u fudbalu tri puta tri, kod Spomenika Branku Krsmanoviću biće napravljeni sportski poligoni za najmlađe, dok će se u sali MEŠ-a igrati odbojka i stoni tenis.

Bojan Stojčić, sekretar Sportskog saveza, podseća da se sadržaji „Sportskog leta“ ovog puta odvijaju na različitim lokacijama a ne u centru Paraćina, kako je to bilo do sada. Glavna ulica, naime, ovog leta nije uveče zatvorena za saobraćaj, pa će se sadržaji za najmlađe organizovati kod Spomenika Branku Krsmanoviću, dok se basket igra na novoizgrađenim terenima u Gloždaku.

Sadržajno najobimniji dani „Sportskog leta“, koje traje do 31. avgusta, jesu sreda i petak, a svi događaji počinju od 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!