IZGRADNJA KANALIZACIONE MREŽE U NOVOSADSKOM NASELJU: Biće privremeno izmenjen režim saobraćaja u Adicama

Z. G.

09. 08. 2024. u 15:09

U NOVOSADSKOM naselju Adicama početkom iduće sedmice biće privremeno izmenjen režima saobraćaja zbog izgradnje kanalizacione mreže u ulicama Svetolika Rankovića, Jovana Bjelića, Novoj, Cetinjskoj i Mladena Stojanovića.

ИЗГРАДЊА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У НОВОСАДСКОМ НАСЕЉУ: Биће привремено измењен режим саобраћаја у Адицама

Pres služba Grada Novog Sada

Radovi će biti izvođeni uz državni put prvog B reda (Novosadski put), u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom, saopštilo je danas Odeljenja za odnose s javnošću pri Kabinetu gradonačelnika.

- U toj zoni će privremeno biti zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja postaje „slepa“ iz pravca Ulice Marije Bursać – precizirano je u saopštenju.

Radovi su deo velikog projekta izgradnje kanalizacione mreže otpadnih voda za taj deo Grada a u okviru njihove prve faze 111 domaćinstava dobiće mogućnost priključenja na mrežu i rešiti problem odvođenja otpadnih voda. Nadležni podsećaju da je, zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda, u periodu od 1. avgusta ove do 27. januara 2025. godine rešenjem određena privremena obustava saobraćaja u ulicama Svetolika Rankovića, Jovana Bjelića, Novoj, Cetinjskoj i Mladena Stojanovića i apeluju na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!