OLIMPIJADA PENZIONERA VOJVODINE: Manifestacija duga 17 godina

B. G.

12. 08. 2024. u 16:05

POPUT aktivnih Olimpijaca, svoju treču po redu održali su i penzioneri iz cele Vojvodine, u zrenjaninskoj sportskoj dvorani Zvonimir Zvonko Vujin, u sklopu republičke manifestacije, Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba Srbije, koja traje punih 17 godina.

ОЛИМПИЈАДА ПЕНЗИОНЕРА ВОЈВОДИНЕ: Манифестација дуга 17 година

grad Zrenjanin

Domaćin i organizator manifestacije i ove godine bilo je Udrženje penzionera Zrenjanin, na čelu sa predsednikom Slavkom Šućurevićem, koji je istakao da se radi o značajnom događaju i da se učesnici takmiče u nekoliko sportskih kategorija, a da je u sklopu Olimpijade sporta, zdravlja i kulture već održana likovna kolonija u Mužlji na kojoj je učestvovalo trideset slikara amatera iz Vojvodine, kao i literarni konkurs iz oblasti proze, poezije i aforizama.

Sve učesnike, penzinere, pozdravio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i poželeo im ugodan boravak u gradu, a nije propustio priliku da se takmiči u šutiranju slobodnih bacanja košarkaškom loptom.

- Još jedna lepa slika koju šaljemo iz Zrenjanina, uz sjajnu saradnju sa Savezom penzionera i lokalnim udruženjem  u svim oblastima, posebno kada su u pitanju sportske i rekreativne aktivnosti - istakao je gradonačelnig grada na obalama Begeja, napominjući da je na Olimpijadi u Parizu Dejan Davidovac Zrenjaninu podatio 25 medalju i da je to dodatni motiv i energija u organizaciji brojnih specijalnih, olimpijada za osobe sa smetnjama u razvoju, penzionerskih i školskih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)