SNAGE ODMERAVA 200 DŽUDISTA: U Somboru počeo 14. Međunarodni džudo kamp

J. L.

22. 08. 2024. u 15:08

U organizaciji Džudo kluba „Bačka“, koji ove godine proslavlja 50 godina postojanja, u Somboru je počeo 14. Međunarodni džudo kamp.

СНАГЕ ОДМЕРАВА 200 ЏУДИСТА: У Сомбору почео 14. Међународни џудо камп

foto: Grad Sombor

Na kampu „Sombor 2024“ učestvovaće oko 200 takmičara iz više od deset zemalja, a vodić ga trener reprezentacije Azerbejdžana Slavko Tekić.

-Kamp je domaćin brojnim reprezentativcima koji su učestvovali na evropskim i olimpijskim igrama. Brojni uspešni džudo sportisti bili deo kampa prethodnih godina i da to govori o samom kvalitetu i veštinama koje se steknu tokom pet dana koliko će kamp trajati - naglasio je Tekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!