ŠKOLA SPREMNO ČEKA ĐAKE: Renoviran izdvojeni objekat osmoletke u Grdici

G. ĆIROVIĆ

28. 08. 2024. u 11:32

NA objektu izdvojenog odeljenja kraljevačke Osnovne škole „Braća Vilotijević“ u naselju Grdica, ovih dana privode se kraju svi radovi u sklopu projekta investicionog održavanja, za šta je iz gradske kase izdvojeno 7,9 miliona dinara.

ШКОЛА СПРЕМНО ЧЕКА ЂАКЕ: Реновиран издвојени објекат осмолетке у Грдици

G.Šljivić

Tokom leta, na školskoj zgradi sagrađenoj još 1935. godine zamenjen je kompletan krovni pokrivač i ojačan tavanski prostor, ugrađeni su novi horizontalni i vertikalni oluci, zamenjene elektroinstalacije, postavljena gromobranska zaštita, okrečena fasada i učionice, postavljeno LED osvetljenje…

- Zgrada je zaista bila zrela za celokupno renoviranje, a radovi su trajali celo leto. Ovo izdvojeno odeljenje ima oko 100 učenika. Ovde broj đaka ne opada, a renoviranjem zgrade mališani će imati još bolje uslove za rad i učenje - kaže Slavica Simović, direktorka OŠ „Braća Vilotijević“.

G.Šljivić

Slavica Simović, direktorka OŠ "Braća Vilotijević"

Ovaj izdvojeni objekat pohađaju đaci iz Grdice od prvog do četvrtog razreda, kao i polaznici predškolske grupe Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ koje će 1. septembra dočekati renovirana, osvežena i bezbednija školska zgrada i uređeno dvorište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla