MASAŽA ZA STEFANA: Humanitarna akcija profesionalnih masera na Gradskom bazenu u Vršcu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

28. 08. 2024. u 11:30

NA Gradskom bazenu u Vršcu u subotu, 31. avgusta, od 10 časova biće održana humanitarna akcija „Masaža za Stefana“, sa ciljem da se prikupi novac za dalje lečenje Vrščanina Stefana Đukića (26), koji boluje od veoma retke vrste kancera.

МАСАЖА ЗА СТЕФАНА: Хуманитарна акција професионалних масера на Градском базену у Вршцу

Foto: Privatna arhiva

Akciju, u kojoj će učestvovati 20 profesionalnih masera, realizuje društvo „Maseri iz bloka“, na inicijativu Marine Crnobrnje iz vršačkog „La Bellezza“ tima. Oni će masirati goste bazena, a sav prikupljeni novac uplatiće na Stefanov račun. 

Stefanu Đukiću, koji je aktivno igrao fudbal, 12. marta ove godine dijagnostikovana je retka bolest, koju ima tek jedan od milion obolelih. Reč je o histiocitnom sarkomu.

Lekari su mu „dali“ samo dva meseca života, ali se njegova porodica nije mirila sa tim, te su uz pomoć ljudi dobre volje uspeli da prikupe novac i da ga pošalju na lečenje u jednu prestižnu kliniku u Istanbulu.

Borba za njegovo izlečenje i dalje traje, a samim tim i prikupljanje neophodnih sredstava.

Novčanu pomoć možete uplatiti na devizni račun 160-5600100009566-74, Banka Inteza. Primalac je Marela Đukić, Dvorska 34, 26300 Vršac, a svrha uplate je lečenje Stefana Đukića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASIO SE MUP: Ako vidite osobu sa fotografije, odmah zovite policiju