U UŽICU 627 PRVAKA: Svakome poklon vredan 15.000 dinara

N. J.

03. 09. 2024. u 11:10

Početak nove školske godine u užičkim osnovnim školama obeležile su svečanosti posvećene đacima prvacima: pored sveski i pribora, najmlađi osnovci dobili su i poklon čestitke bredne po 15 hiljada dinara.

У УЖИЦУ 627 ПРВАКА: Свакоме поклон вредан 15.000 динара

Grad Užice

Ove godine, u klupama užičkih škola je 627 đaka prvaka.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević pozdravila je prvake, predškolce i njihove roditelje u “Prvoj osnovnoj školi kralja Petra II”.

- Mi smo se potrudili da novu školsku godinu počnete u školi koja je tokom prethodnih meseci doživela ozbiljnu rekonstrukciju. Više od 90 miliona dinara vredni su radovi na rekonstrukciji krova, energetskoj sanaciji objekta i uređenju unutrašnjeg prostora – rekla je gradonačelnica - Velika finansijska sredstva uložili smo u sve osnovne škole kako u gradskom, tako i u seoskom području. Takođe, pored ulaganja u infrastrukturu škola, ulažemo i u njihovo funkcionisanje, pružamo podršku, kada je to potrebno, a za sve đake prvake na teritoriji našeg grada pripremili smo poklon čestitke u iznosu od po 15 hiljada dinara koje ćemo uplatiti na račune vaših roditelja. Tu su i školski pribor i sveske koje vas čekaju u vašim učionicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVI DETALJI O BEOGRADU NE POSTOJE NI NA GUGLU