TREĆI U PRIPREMI ĆEVAPA: Uspeh Paraćinaca kuvarskog smera ETŠ

Зорана Рашић
Zorana Rašić

04. 09. 2024. u 18:15

POČETAK školske godine obeležila je i lepa vest iz paraćinske Ekonomsko-trgovinske škole (ETŠ) koja na jednom od smerova školuje buduće kuvare.

ТРЕЋИ У ПРИПРЕМИ ЋЕВАПА: Успех Параћинаца куварског смера ЕТШ

Foto: Fejsbuk/ETŠ Paraćin

Posle skoro dve decenije učenici ovog smera ponovo su se našli na spisku osvajača nagrada u okviru jedne od pratećih manifestacija  nedavno održane „Leskovačke roštiljijade“.

Takmičenje učenika srednjih ugostiteljskih škola je bilo međunarodnog karaktera i održano je 31. put zaredom, a budući majstori roštilja nadmetali su se u pripremi ćevapa, pljeskavica i inovacijama.

U konkurenciji talentovane dece završnih razreda ugostiteljskih škola iz Leskovca, Vučja. Beograda, Čajetine, Prijepolja, Vranja i Skoplja, Paraćinci su osvojili treće mesto u pripremi ćevapa.

Paraćinski roštilj-tim su činili  Bogdana Stojmenović, Milan Milojković i Ognjen Brkić, a njihovi mentori su bili profesori Ana Popović i Vladan Arsovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEOČEKIVANO: Alkaraz se odlučio na nesvakidašnji potez pred Australijan open (FOTO)