SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Više od 30 poslodavaca traži radnike u Vranju

J. S.

13. 09. 2024. u 14:47

NACIONALNA služba za zapošljavanje u Vranju, u petak, 20. septembra 2024. godine, u 11.00 sati, organizuje Sajam zapošljavanja u dvorištu vranjske filijale.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА: Више од 30 послодаваца тражи раднике у Врању

Foto: J.S.

Na drugom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učešće je najavilo više od 30 poslodavaca iz oblasti autoindustrije, tapetarstva, drvne proizvodnje, tekstilstva, obućarstva, mašinstva i obrade metala, prehrambene proizvodnje, elektrotehnike, trgovine, ekonomije, administracije, saobraćaja, izgradnje puteva i autoputeva.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem najmanje 400 ljudi različitih profila zanimanja: operater na linijama za automatsku proizvodnju, tapetar, stolar, šivač, izrađivač gornjih delova obuće, mehaničar u proizvodnji, mehaničar tekstilnih mašina, varioc, bravar, rukovalac alatnim mašinama,pomoćni pekar, prodavac, menadžer, komercijalista, hemičar, tehnolog, industrijski inženjer, mašinski inženjer, vozač teretnog motornog vozila, rukovalac građevinskom mehanizacijom, električar, savetnik za životna osiguranja i slično.
Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju. Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio