ERDELJI I KOLJENŠIĆ NAJBRŽI NA 10 KILOMETARA: U Somboru održana prva trka u nordijskom hodanju

J. L.

16. 09. 2024. u 16:12

Na šetalištu pored Velikog bačkog kanala u Somboru održano je "Otvoreno prvenstvo Sombora" u nordijskom hodanju, prva samostalna trka u ovoj disciplini u Srbiji.

ЕРДЕЉИ И КОЉЕНШИЋ НАЈБРЖИ НА 10 КИЛОМЕТАРА: У Сомбору одржана прва трка у нордијском ходању

foto: Grad Sombor

U trci koji je organizovalo ARSU „Sledi me“ Sombor učestvovalo je više od 90 takmičara iz Srbije i Hrvatske, koji su se takmičili na stazi dugoj 10 kilometara.

Takmičari su hodali  od Gradskog kupališta „Štrand“ do „Tromeđe“ i nazad, u dva kruga, a zadatih 10 kilometara u muškoj kategoriji, prvi je prešao Mirko Erdelji. Drugo mesto osvojio je Željko Levnajić, dok je trećeplasirani bio Zoran Ilić.

U ženskoj kategoriji, najbrža je bila Nataša Koljenšić, drugo mesto zauzela je Svetlana Glavašević, dok je treće mesto osvojila Milica Lugumerski. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da završe celu trku, a prešli su barem 5 kilometara, obezbeđene su medalje za učešće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)