POSAO ZA 30 NAJBOLJIH STUDENATA U VOJVODINI: Pokrajinski sekretarijat za privredu i PKV nastavljaju saradnju

Z. G.

17. 09. 2024. u 12:48

IDUĆE sedmice biće raspisan novi konkurs za zapošljavanje 30 najboljih studenata univerziteta sa teritorije AP Vojvodine u institucijama i organizacijama čiji je osnivač Pokrajinska vlada, izjavio je danas pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

ПОСАО ЗА 30 НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА У ВОЈВОДИНИ: Покрајински секретаријат за привреду и ПКВ настављају сарадњу

Pres služba Pokrajinske vlade

- Privredna komora Vojvodine do sada nije bila uključena u taj projekat, a od danas će najbolji studenti imati mogućnost da stiču iskustvo i u komori - istakao je Ivanišević prilikom posete Privrednoj komori Vojvodine (PKV), gde je sa predsednikom PKV Vladimirom Gakom razgovarao o nastavku saradnje Pokrajinskog sekretarijata i te institucije.

Kako je navedeno u saopštenju, sagovornici su se dogovorili da svakog meseca organizuju sastanke radi praćenja privrednih kretanja i zajedničkog kreiranja konkursa resornog pokrajinskog sekretarijata jer, prema rečima Ivaniševića, Privredna komora ima najbolje informacije o tome šta je privredi u datom momentu neophodno.

Gak je izjavio da je PKV do sada mnogo uradila na razvoju domaće privrede i dodao da će ta institucija nastaviti da deluje u tom pravcu.

- Radićemo zajedno na kreiranju privrednog ambijenta u AP Vojvodini, naročito na razvijanju podrške za mala preduzeća, turizam i usluge – poručio je Gak, koji je prošle sedmice izabran za predsednika PKV.


 

Z. G.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

Komentari (0)

NAŠA POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Lekari konstatovali njenu smrt, a onda se desilo čudo (FOTO)