MEDALJE ZA SJAJNE DEČJE EKIPE: Nagrade za najbolje na „Sportskom letu“ u Paraćinu (FOTO)

Z. R.

05. 10. 2024. u 10:44

ĐAČKA manifestacija „Sportsko leto“ u Paraćinu, gde se deca tradicionalno druže i takmiče tokom velikog letnjeg raspusta, zvanično je završena sinoć podelom medalja najboljim ekipama i pojedincima za osvojena tri prva mesta u različitim sportskim disciplinama.

МЕДАЉЕ ЗА СЈАЈНЕ ДЕЧЈЕ ЕКИПЕ: Награде за најбоље на „Спортском лету“ у Параћину (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Opština Paraćin

Sportski savez opštine Paraćin događaj je organizovao u SRC „7. jul“, a prilikom uručenja medalja vidljiva je bila i velika đačka maštovitost prilikom kreiranja imena ekipa koje su prijavljivali za takmičenja.

Tako su Krofnice pobedile u  basketu 3x3 u konkurenciji devojčica od prvog do četvrtog  razreda, dok su u starijem uzrastu pobedile ekipe Vinks i Lijane. U kategoriji dečaka osnovaca, basket su najbolje igrale Delije i KTM, a među srednjoškolcima Teletabisi.

U malom fudbalu prva mesta u svojim kategorijama  osvojili su Gromovi, Detlići, AS Paraćin i Balavanderi.

U šahu su u konkurenciji devojčica osnovnih škola pobedile Anđelija Rajić i Neda Petrović, dok su u konkurenciji dečaka najbolji bili Jovan Aleksić i Mihajlo Milosavljević, a među srednjoškolcima Branko Petrović.

Odbojku su igrale samo ženske ekipe i prva mesta su osvojile Vatrene odbojkašice i OK Paraćin.

U stonom tenisu pobednice su Nadica Radun i Lara Stojanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici