OTVORENA „DEČIJA NEDELJA“ U NOVOM SADU: Bogat program manifestacije koja traje do 13. oktobra

Z. G.

07. 10. 2024. u 14:55

NASTUPOM novosadskih dečijih horova „Suncokreti“ i „DO-RE- MI“ kao i brojnim plesnim tačkama u Novom Sadu je danas svečano otvorena manifestacija „Dečija nedelja“ koja je ove godine posvećena razvoju tolerancije i ljubavi među najmlađima.

ОТВОРЕНА „ДЕЧИЈА НЕДЕЉА“ У НОВОМ САДУ: Богат програм манифестације која траје до 13. октобра

Pres služba Grada

U okviru te tradicionalne manifestacije deca će imati priliku da uživaju u mnogim besplatnim kulturnim, sportskim i edukativnim programima i radionicama na brojnim lokacijama u gradu, najavila je članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Sonja Radaković.

- Nastojimo da kroz brojne projekte i aktivnosti doprinosemo boljem položaju naših najmlađih sugrađana i stvarimo podsticajno okruženje za njihov rast i razvoj. Grad Novi Sad će i ubuduće nastaviti da vodi odgovornu socijalnu politiku brinući kako o porodici i deci, tako i o svim kategorijama stanovništa – istakla je Sonja Radaković.

Ona je pozvala roditelje, bake i deke da povedu svoju decu i unuke na neku od mnogobrojnih mesta zbivanja i uživaju u bogatom programu koji nudi „Dečija nedelja“.


 

Z. G.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK SAZNAO RIVALA U ŠANGAJU: Đoković po prvi put u karijeri protiv ovog tenisera!