EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: Ivanjičanin 48. žrtva virusa korona na području Moravičkog okruga

V. I.

22. 07. 2020. u 13:26

IVANjIČANIN M. K. (62) preminuo je tokom prošle noći (između utorka i srede) u čačanskoj bolnici od teške respiratorne infekcije prouzrokovane infekcijom korona virusa.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Ивањичанин 48. жртва вируса корона на подручју Моравичког округа

Foto: V. Ilić

To je osma žrtva kovida-19 sa teritorije ove opšine, dok je na području Moravičkog okruga od proglašenja epidemije od korona virusa preminulo ukupno 48 ljudi.

Juče su u Čačak stigla 52 rezultata poslatih uzoraka u beogradske laboratorije. Od toga je korona virus potvrđen kod još 15 osoba sa područja Moravičkog okruga. Sa teritorije Ivanjice zaraženo je sedam osoba, Čačka šest i dve iz Gornjeg Milanovca. 

Najveći problem u Ivanjici, koja je postala novo žarište, su studenti koji su se vratili svojim kućama, kao i berači malina koji dolaze iz raznih krajeva Srbije u ovo područje. 

Od početka epidemije u Moravičkom okrugu zvanično su evidentirane 434 osobe inficirane kovidoim-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak