OVI MOMCI KUVAJU NAJBOLJU ČORBU: Svetozar, Strahinja i Marko spremili ukusan kotlić, imaju tajne sastojke i začine

B.G.

21. 09. 2020. u 00:11

POVODOM slave sela Krajšnik, nedaleko od Zrenjanina, u sklopu niza manifestacija, održano je zanimljivo takmičenje u kuvanju riblje čorbe, a najbolju su skuvali gosti iz Žitišta.

ОВИ МОМЦИ КУВАЈУ НАЈБОЉУ ЧОРБУ: Светозар, Страхиња и Марко спремили укусан котлић, имају тајне састојке и зачине

Foto: A. Amižić

Ekipa koju su činili Svetozar Manojlović, Strahinja Radaković i Marko Reljić, upotrebom tajnih sastojaka i začina, od različitih vrsta ribe, pripremila je ukusan kotlić, koji je oduševio žiri, a iskusni Žitištani, potvrdili su primat u kuvanju riblje čorbe na prostorima ovog dela banatske ravnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (2)

ALTA BANKA PROSLAVILA SLAVU SVETOG ARHANGELA MIHAILA: Tradicija u cilju očivanja vrednosti