“PLANINARSKE POSLASTICE ZA POČETNIKE“: Akcija pešačenja planinarskog društva "Naftaš" iz Novog Sada

S. B.

09. 10. 2020. u 11:56

PLANINARSKO društvo "Naftaš" pripremilo je za subotu, 10. oktobra, posebnu akciju pešačenja, "Planinarske poslastice za početnike", sa fruškogorskom rutom od Novih Ledinaca, preko Selišta i Popovice do Paragova.

“ПЛАНИНАРСКЕ ПОСЛАСТИЦЕ ЗА ПОЧЕТНИКЕ“: Акција пешачења планинарског друштва Нафташ из Новог Сада

Foto: PD“Naftaš“

Reč je o veoma lepoj stazi dužine 10 kilometara a učesnicima se preporučuju dobre, planinarske cipele,  planinarski štapovi i duge pantalone kao i dovoljno vode i hrane. 

- Polazak je u 10.15 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince, izlazak iz autobusa je u Novim Ledincima a povratak je takođe autobusom iz Paragova po završetku akcije. Učesnici su dužni da se pridržavaju preventivnih mera u borbi protiv pandemije koronavirusa u skladu sa planom zaštite planinarskog društva “Naftaš”. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije – kažu u „Naftašu“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!