RAPIDAN RAST BROJA OBOLELIH U PČINJSKOM OKRUGU: Jedna osoba preminula od posledica virusa korona

J.S.

10. 10. 2020. u 10:52

U ZAVOD za javno zdravlje u Vranju pristigli rezultati 55 poslatih uzoraka koji pokazuju pokazuju da je čak 10 osoba pozitivno na koronavirus.

РАПИДАН РАСТ БРОЈА ОБОЛЕЛИХ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: Једна особа преминула од последица вируса корона

Foto: J.S.

Od tog broja 7 pacijenata je iz Vranja, dok su 3 iz Bujanovca. U predhodna 24 sata jedna osoba koja se lečila iu vranjskoj Kovid bolnici je preminula.

U ovom trenutku hospitalizovana su 22 pacijenta od kojih su osam pozitivni na korona virus. Među hospitalizovanima nema dece.

Primljena su dva pacijenta, a trenutan broj slobodnih postelja je 158. Tri pacijenta su otpuštena, s tim što je jedan transportovan u Klinički centar Niš.

U kovid ambulanti  tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 86 pregleda, od kojih je 45 prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 51 pacijenta i sačinjena su 44 RTG pluća.

Takođe, urađena su 54 brza testa i 21 PCR, a dijagnostifikovana je bronhopneumonija kod 7 pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku