HOSPITALITZOVANO ŠESTORO: Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti

V. I.

12. 10. 2020. u 12:14

NA svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je šest pacijenata.

ХОСПИТАЛИТЗОВАНО ШЕСТОРО:  Брзи тестови се могу урадити свакога дана до 12 часова у привременој амбуланти

Foto: V. Ilić

U protekla 24 časa (presek od ponedeljka oko podne) nije bilo prijema i otpusta pacijenta. Jedan pacijent prebačen je za Kragujevac.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije nije bilo pregleda pacijenata.

Radni tim za praćenje korona virusa u Čačku obavestio je sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u Ulici Veselina Milikića br.9 i Zdravstvenu stanicu Ljubić, Ulica braće Novičić br.2.

Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti, a posle 12 časova u laboratoriji Doma zdravlja. PCR testovi se mogu uraditi u periodu od 12 do 16 časova u Zavodu za javno zdravlje, u Ulici Veselina Milikića br.7.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku