KORONA SE NE SMIRUJE: U Jablaničkom okrugu stigli testovi za skoro 500 ljudi

Игор Митић
Igor Mitić

04. 12. 2020. u 13:12

OD 498 uzoraka čiji su rezultati, u poslednja 24 časa, stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje 170 je pozitivno na virus korona.

КОРОНА СЕ НЕ СМИРУЈЕ: У Јабланичком округу стигли тестови за скоро 500 људи

Foto: I.M.

Od tog broja 78 pozitivnih nalaza dobile su osobe sa teritorije Leskovca, gde je testirano 280 pacijenata. U Vlasotincu je registrovano još 57, u Lebanu 25, dok Medveđa i Bojnik imaju po pet novoobolelih.

Od ukupnog broja zaraženih 98 osoba je u radnom odnosu, 34 su bez posla, 29 penzionera, sedam studenata, pet učenika i dva deteta.

Trenutno se iz referentnih laboratorija čeka na još 144 rezultata osoba koje su, prethodnih dana, uzorkovane u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje, Opštoj bolnici i domovima zdravlja okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku